INFÓ:
Molnár Zsolt vagyok, fotográfus. 15 éve foglalkozom hivatásszerűen fotózással. A fényképezés a munkám, a hobbim és a szenvedélyem. Szerencsés vagyok, hogy nap mint nap ezzel foglalkozhatok, hiszen minden új feladat energiával tölt fel.
A gyermekfotózás szépségét és kihívásokkal teli világát saját fiaim születésével fedeztem fel. Ekkor jöttem rá, milyen fontos, hogy megörökítsük gyermekeink fejlődését, életük egy-egy periódusát vagy éppen a számukra fontos alkalmakat és eseményeket. Gyakorló apukaként tudom, hogy a gyerekeket fotózáskor nem lehet irányítani, időt kell nekik hagyni, hogy feloldódjanak a fényképezőgép előtt.
Fotózás közben arra törekszem, hogy a közös „munka” alatt gyermeketek elengedje magát, vidám és felszabadult legyen.
Ennyit magamról, a többi már a gyerekekről szól.

NÉHÁNY JÓ TANÁCS A FOTÓZÁSHOZ:

  • Ha a fotózás stúdióban történik, hozzatok többféle ruhát és kiegészítőt!
  • Minél több saját játékot, plüssállatot hoztok magatokkal, a baba/gyermek annál otthonosabban érzi magát, illetve annál egyedibb
    képek készülhetnek! Ilyenkor a játékokról, kedvenc állatokról is készül pár hangulatkép, hogy emlékként ezek is megmaradjanak.
  • Hozhattok bármilyen járművet: kismotort, biciklit, rollert.
  • Pocakfotózásra is előnyös több váltás ruhát hozni, hogy minél változatosabb képek készülhessenek.
  • Az újszülött csöppségek fotózására az első 3 hét a legalkalmasabb. A picit mindenképpen otthoni környezetben javaslom fotózni, összhangban a napirendjével.